Watersport welkom bij HavenLand

Watersport heeft een speciaal plekje in ons hart. Wij zijn van mening dat de havenmeester zich moet focussen op de haven, de boten en de eigenaren daarvan. Alle overige zorgen nemen wij u graag uit handen. HavenLand ontzorgt. HavenLand verbindt partijen en activeert de mensen die nodig zijn om uw problemen op te lossen. 

Om dat te kunnen doen, hebben we diverse disciplines binnen onze organisatie. Alle medewerkers hebben meer dan 20 jaar ervaring in hun expertise en zijn prima in staat om U te ondersteunen.

Enkele voorbeelden uit onze praktijk:

 

Controle

Bestemmingsplannen

In het bestemmingsplan beschrijft de gemeente waar u mag bouwen, hoeveel boten u mag neerleggen, of horeca is toegestaan etc. Veel gemeenten kennen slechts één of enkele havens en het ontbreekt dan ook vaak aan inzicht in de verschillen tussen de havens en de wensen van u. Wij begeleiden u graag om het bestemmingsplan op uw wensen afgestemd te krijgen.

 

De gemeente controleert of u zich aan de regels houdt en kan zo nodig handhavend optreden. Als u zich niet aan de regels houdt, is onze insteek altijd: EERST KIJKEN OF DE REGELS KUNNEN VERANDEREN!.

Wij hebben al tientallen havens en verenigingen kunnen helpen met bestemmingsplanwijziging, vergunningaanvraag en handhavingstrajecten (of het tegengaan daarvan).

 

Zonnepanelenscan

Voor de HISWA hebben wij een zonnepanelenscan ontwikkeld. Wij onderzoeken of zonne-energie interessant voor u is. We geven aan hoeveel panelen u nodig heeft om zelfvoorzienend 

te worden, of uw dak en aansluiting groot genoeg zijn en welke fiscale voordelen er zijn. U krijgt een uitgebreid rapport voor uw specifieke situatie.

Nat parkeren

HavenLand adviseert en begeleidt watersportverenigingen, jachthavens, stadshaven

s en watergerelateerde bedrijven op het gebied van:

Ons standaard aanbod vindt u op de koerskaarten.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.

Sfeerbeeld Sfeerbeeld: golven.