Hoe kunnen wij u helpen?

HavenLand heeft veel ervaring met het aanvragen van subsidies, bijdragen uit fondsen of toekenning van fiscale aftrekposten. Wij helpen u graag om voor ùw project een bijdrage te krijgen. En wij spreken altijd vooraf met u af welke kosten we bij u in rekening brengen. Dan komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Voor een subsidie moet u vaak aan verplichtingen van de subsidiegever voldoen. Het schrijven van een gedegen plan kost tijd. Bijna altijd geldt de regel dat je niet met de uitvoering begonnen mag zijn voordat de subsidieaanvraag is ingediend. Vergunningen maken soms deel uit van de aanvraag. Veel subsidietrajecten kennen een doorlooptijd van 6—12 maanden.

Subsidieonderzoek 

Wij kunnen voor u onderzoeken of er subsidie mogelijk is voor uw plan of innovatie. U krijgt dan een overzicht van de subsidieprogramma’s die op dat moment in de tijd van toepassing zijn.

Subsidieaanvraag 

We verzorgen de volledige aanvraag en evaluatie. We kunnen uw aanvragen verzorgen voor een vast uur tarief en/of een succes bonus.

Grootste succes

HavenLand heeft al vele succesvolle subsidieaanvragen gedaan. Het hoogste, door ons toedoen toegekende bedrag is tot nu toe € 2.000.000.


Projectplan, businessplan en consortium

Voor veel subsidie-aanvragen is het nodig om een businessplan of projectplan in te dienen. Ook moet u kunnen aantonen dat u over de juiste kennis en/of partners beschikt (ontwikkel- of uitvoeringsconsortium). Wij kunnen u ontzorgen door: het ontwikkelen van plannen en visies, het aantrekken van geschikte uitvoeringspartners, het verzorgen van steun en draagvlak, projectmanagement en vergunningen. Wij helpen graag bij de realisatie van uw toekomstplannen.

Sfeerbeeld: golven.