Laat HavenLand subsidie voor u aanvragen

HavenLand kan het volgende voor u verzorgen:

Heeft u all een P&O-expert, arbo-expert of coach, dan werken wij graag met hem/haar samen om subsidie voor zijn/haar werk te krijgen. 

 

Subsidie aanvragen

De overheid stelt in oktober 2014 geld beschikbaar voor duurzame inzetbaarheid van werknemers (actief en gezond ouder worden). 

Hiervoor komt - met een korte aanvraagtermijn van 3 weken - een subsidie van € 22 mln beschikbaar. Per bedrijf kan € 8.000 – € 10.000 worden gevraagd. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo moet een project aansluiten bij een of meerdere van de 7 genoemde activiteiten.

Wij helpen u graag bij de subsidie-aanvraag. Met onze hulp kunt u de kans vergroten op toewijzing. Aan het eind leveren wij bovendien:

Dit heeft u nodig om de subsidie daadwerkelijk te ontvangen.

Neem hiervoor contact op met onze subsidie-expert Rob Hendriks

 

Plan van aanpak schrijven

Wilt u daadwerkelijk investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers, dan is het verstandig om vooraf een plan van aanpak te schrijven. Dat begint met een bedrijfs- or organisatiescan en eindigt met maatregelen, die op de individuele werknemers betrekking hebben. Dit is altijd maatwerk. 

Neem hiervoor contact op met onze expert Herman Sars.

 

Begeleiden bij de uitvoering van het plan, de maatregelen implementeren

De werkgever is en blijft verantwoordelijk voor zijn personeel. Maar wij kunnen u wel helpen bij het uitvoeren van de noodzakelijke maatregelen. Wij werken daarvoor graag samen met uw eigen (in- of externe) deskundigen of halen deze uit ons netwerk van specialisten.

Neem hiervoor contact op met onze P&O-expert Herman Sars of Arbo-expert Wim Moorman.

Sfeerbeeld: golven.