Projectontwikkeling

Hulp bij projectontwikkeling is één van de peilers waar HavenLand op steunt. Wij helpen professionele projectontwikkelaars, particulieren die een eigen project(je) opzetten en alles daartussenin. Ook wanneer u nog geen ervaring heeft met projectontwikkeling helpen wij u graag op weg.

Enkele voorbeelden uit onze praktijk:

Transformatie:

Transformatie van een bedrijfsgebouw naar studentenhuisvesting. Nadat het proces met de gemeente vastliep in procedures en traagheid, heeft HavenLand het proces weer in een stroomversnelling gebracht.

Havenontwikkeling:

Voor de nieuwvestiging van een verenigingsjachthaven hebben wij het hele traject van ideevorming tot aankoop van de grond opgezet en samen met de vereniging uitgevoerd.

Hondenscholen:

Honden staan in de top 3 van ergernissen binnen elke gemeente. Hondenscholen zijn een belangrijk middel om honden en hun baasjes op te voeden. Toch biedt bijna geen gemeente ruimte om een hondenschool te vestigen. Wij hebben voor een groot aantal hondenscholen dit probleem opgelost.

Bedrijfsverplaatsing:

Soms is het gewenst een bedrijf te verplaatsen. Daarvoor moet veel gebeuren. Niet alleen zoeken wij een nieuwe locatie, wij verzorgen het nieuwe bestemmingsplan, de benodigde vergunningen en we managen de verhuizing zodanig dat de bedrijfsprocessen hun continuïteit niet verliezen.

Mantelzorg:

Een mantelzorgwoning is tegenwoordig vergunningvrij te bouwen, maar het is niet regelvrij. Diverse particulieren wilden zich aan de regels houden en vroegen HavenLand alles voor hen te regelen. Je wilt immers niet het risico lopen dat de gemeente handhavend optreedt. Zeker niet tegen een hulpbehoevend kind of ouder(s).

Sfeerbeeld Sfeerbeeld: golven.