Duurzaamheid

HavenLand zorgt voor duurzaamheid in uw projecten. Er zijn veel succesvolle voorbeelden waar onze vernieuwende blik tot een beter resultaat heeft geleid: niet alleen qua duurzaamheid, maar vaak ook qua arbeidsproductiviteit en financieel.

Duurzaamheid is noodzaak en gezond.

Duurzaamheid in uw bedrijf kenmerkt zich door een systematische aanpak. Een duurzaam bedrijf genereert business. De duurzame activiteiten moeten passen in uw visie en zichtbaar zijn in (bijna) alle bedrijfsprocessen. Duurzaamheid is een zakelijke afweging geworden, een logisch onderdeel van goed ondernemerschap. Duurzaamheid biedt kans op subsidies en fiscale voordelen. En daarbij is het gewoon van belang voor u, voor ons , voor iedereen.

HavenLand heeft een brede kennis op dit terrein en biedt maatwerk aan onze opdrachtgevers. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze:

Duurzaamheidsscan: De duurzaamheidsscan brengt visie in uw bedrijf en geeft u mogelijkheden om tegelijk duurzamer te handelen en kosten te besparen;

ZonnepanelenscanVoor veel bedrijven is het lonend om te investeren in zonnepanelen, maar niet voor iedereen. De zonnepanelenscan geeft inzicht. 

Elektrisch vervoer: HavenLand heeft ervaring met alle aspecten van elektrisch vervoer. Zo hebben wij het eerste elektrische taxi-bedrijf mee opgezet, het grootste snellaadstation van Nederland mede gerealiseerd en helpen wij bij de oprichting van meer dan 200 tankstations voor elektrische auto's langs de Nederlandse snelwegen.

Duurzame kennisnetwerken: Wij zetten netwerken op of zijn betrokken bij de vormgeving ervan met als doel innovaties te implementeren. Dat kan een netwerk zijn onder vakgenoten, zoals het innovatienetwerk nieuwe energiesystemen in de glastuinbouw te Gelderland. Maar het kan ook een lokaal netwerk zijn, bijvoorbeeld op uw eigen industrieterrein. Zo zijn wij betrokken bij de energiecoöperatie binnen het slimme netwerk Evander te Nieuwegein. Samen heeft u meer kennis, maar vooral ook meer mogelijkheden. Op de pagina netwerken en innovatie leest u hier meer over.

projecten: Weet u al wat u wilt, dan kunnen wij de totale projectbegeleiding voor u verzorgen. Wij vragen offertes op en zorgen dat leveranciers en installateurs aan de slag gaan. Wij verzorgen subsidies, vergunningen en contracten. Wij verzorgen tenslotte de reclamecampagne die u het imago geeft dat past bij een duurzame ondernemer.

 

  

Sfeerbeeld: golven.