Wilt u lagere stroom- en gaskosten?

Omdat het niet voor iedereen gunstig of mogelijk is om in zonnepanelen of zonnecollectoren te investeren zijn we als HavenLand op zoek gegaan naar een goede duurzame deal voor groene stroom en gas. Die deal hebben we voor u gevonden bij onze partner Greenchoice.

Watersport en BNI gerelateerde bedrijven mogen van deze deal profiteren . Niet alleen voor u als bedrijf, maar ook voor uw personeel, klanten, leden en vrijwilligers.  Zoals bekend levert Greenchoice altijd groengas en groene stroom. U levert daarmee direct een bijdrage aan een betere leefomgeving. Indien u gaat voor de blauwe vlag, hoeft u geen groencertificaat te kopen. Dat alleen scheelt al vele euro's. 

Hoe gaan we te werk voor u. Om te beginnen is het niet nodig om u in te schrijven voor een tender. We kunnen per direct een goede deal afsluiten bij dit gerenommeerd Nederlands energiebedrijf. U valt onder een collectieve afspraak. Wat we wel nodig hebben is een kopie van uw jaarafrekening en uw energiecontract. Daarnaast willen we weten of en hoeveel energie u teruglevert van eventuele zonnepanelen. Wij leggen vervolgens uw contract voor aan Greenchoice. Zij komen met een goede deal bij ons en wij vervolgens bij u terug. U kunt dan ja of nee zeggen. Eenvoudig en transpartant. U sluit de deal uiteindelijk direct met Greenchoice en niet met HavenLand. Door te bemiddelen voor u leveren wij direct een bijdrage aan een beter millieu.

Als u deze deal ook aan uw klanten of personeel voor wilt leggen, dan werken we op dezelfde wijze. Er is een verschil. Als onderneming of vereniging krijgt u dan een aanbrengvergoeding.

 

Sfeerbeeld: golven.